Στο Καρπενήσι μέχρι 20/8

Η αποστολή της Καλλιθέας άλλαξε ξενοδοχείο στο Καρπενήσι που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η αποστολή της Καλλιθέας άλλαξε ξενοδοχείο στο Καρπενήσι που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Καλλιθέα θα μείνει για την προετοιμασία της στην Ευρυτανία μέχρι το Σάββατο 20 Αυγούστου. 

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας στο Καρπενήσι σε δυνατούς ρυθμούς προπονήσεων και χωρίς ακόμη να υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό ώστε να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στο επίπεδο που θέλει ο Τάκης Γκώνιας πριν μπουν στο γήπεδο για αγώνα. 

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τις πρώτες ημέρες παραμονής στην Ευρυτανία αφορούν το ξενοδοχείο που μένει η ομάδα, αφού από την αρχή γνώριζαν πως θα μοιράσουν τις διανυκτερεύσεις τους ανάμεσα σε δύο. Οι πρώτες ημέρες κύλησαν στο Leacadin, όπου το Σάββατο (13/8) το βράδυ η διοίκηση του ξενοδοχείου έκανε μια μικρή ειδική εκδήλωση για την αποχώρηση της ομάδας και υπήρχε μάλιστα και τούρτα με το σήμα της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Καλλιθέας έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών για την συλλογή του ξενοδοχείου. Τώρα πλέον, μέχρι το Σάββατο (20/8) η αποστολή θα μένει στο Avaris.  

Last modified onΤρίτη, 16 Αύγουστος 2016 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep