Η... ειδική περίπτωση της Καλλιθέας

Το βλέμμα στην ΕΠΟ έχει στραμμένο η Καλλιθέα, ώστε να ξεκαθαρίσει πόσες μεταγραφές θα κάνει.

Το συμβούλιο της ΕΠΟ στις 23 Ιουνίου περιμένει η Καλλιθέα. Και αυτό, γιατί ενδιαφέρεται άμεσα για τον αριθμό μεταγραφών που μπορεί να κάνει. Η αθηναϊκή ομάδα είναι η μόνη που δεδομένα θα βρίσκεται στη Football League την επόμενη σεζόν και η οποία απέτυχε στα στάδια επιτήρησης μαζί με την Παναχαϊκή και τον Εργοτέλη. Με βάση τα περσινά δεδομένα δεν θα είχε δικαίωμα ενίσχυσης, αλλά η διοργανώτρια ζήτησε από την ΕΠΟ να επιτρέψει έναν αριθμό κινήσεων.

Οι «κυανόλευκοι», πάντως, έχουν κάνει ήδη μία προεργασία με ποδοσφαιριστές κάτω των 24 χρόνων, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει προχωρήσει και καμία περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 17:06

1 comment

  • ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ Σάββατο, 18 Ιούνιος 2016 03:19 Comment Link

    Αγαπητοί ρεπόρτερς,

    Νομίζω ότι λειτουργείτε σαν ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε επί μήνες ότι η ΚΑΛΛΙΘΕΑ δεν πέρασε το πρώτο, το δεύτερο ή το τρίτο στάδιο επιτήρησης (αδειοδότησης;), αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ από εσάς δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει για ΠΟΙΟΝ λόγο η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΕΝ περνά αυτά τα στάδια.

    Τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ του να μην περνά τα στάδια επιτήρησης (περιορισμοί στις μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων) τις έχουμε καταλάβει. Τους ΛΟΓΟΥΣ για τους οποίους η ΚΑΛΛΙΘΕΑ δεν περνά τα στάδια επιτήρησης, ΔΕΝ μας τους λέει ΚΑΝΕΝΑΣ από εσάς, που υποτίθεται ότι κάνετε ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    Αντί λοιπόν να παπαγαλίζετε εδώ αυτά που σας δίνει ο κ. Αβραντίνης, ρωτήστε τον να σας πει ΓΙΑΤΙ η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΕΝ περνά τα στάδια επιτήρησης.

    Από τη μέρα που πέθανε ο Σαλευρής (Αύγουστος 2013) ζούμε το ίδιο ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    Την πρώτη χρονιά (2013-2014) η ομάδα ήταν φτιαγμένη από τον μακαρίτη και ο Αβραντίνης απλώς την ανέλαβε λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

    Τη δεύτερη χρονιά (2014-2015) σκάσανε τα πρώτα κανόνια της επιτήρησης και έμειναν ελεύθερα ΟΛΑ τα συμβόλαια του Σαλευρή. Τότε μας είπαν ότι το πρόβλημα είχε σχέση με το γεγονός ότι ο Σαλευρής δεν είχε αφήσει διαθήκη και επομένως τα περιουσιακά του στοιχεία (μεταξύ των οποίων και η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ) θα κατανέμονταν στους κληρονόμους του με δικαστική πράξη, πράγμα το οποίο θα καθυστερούσε. Τότε κάποιος απίθανος προπονητής έφερε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ κάποιους απίθανους και η ομάδα πήγαινε για ΦΟΥΝΤΟ, Ευτυχώς ανέλαβε ο Νίκος Παντέλης τον Νοέμβριο και ΕΣΩΣΕ την παρτίδα.

    Την τρίτη χρονιά (2015-2016) ο Παντέλης την πήγε καλά την ομάδα, αλλά την άφησε νωρίς για λόγους, νομίζω, αξιοπρέπειας. Το παραμύθι περί σοβαρού προβλήματος υγείας του Παντέλη αυτοαναιρέθηκε σιωπηρά λίγο αργότερα, όταν ο Νίκος ανέλαβε χωρίς τυμπανοκρουσίες τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ στη Γ' Εθνική. Στο μεταξύ ο Αβραντίνης έδιωξε (με το αζημίωτο) πάνω από τη μισή ομάδα στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου, ενώ τους υπόλοιπους τους άφησε επί μήνες απλήρωτους, όπως αξιοπρεπέστατα διαμαρτυρήθηκαν οι ίδιοι με κοινή τους ανακοίνωση.

    Τώρα διαβάζουμε καθημερινά στο Football League News για κάποια προσφυγή ποδοσφαιριστή της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, πράγμα που σημαίνει ότι το εναπομείναν ρόστερ αδειάζει. Και σήμερα διαβάζουμε ότι "με βάση τα περσινά δεδομένα η ΚΑΛΛΙΘΕΑ δεν θα είχε δικαίωμα ενίσχυσης (δηλαδή μεταγραφών) αλλά η διοργανώτρια (δηλαδή ο Καλογιάννης) ζήτησε από την ΕΠΟ να επιτρέψει έναν αριθμό κινήσεων".

    Όμως τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ερωτήματα, ΤΡΙΑ χρόνια μετά τον θάνατο του Σαλευρή, παραμένουν ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ από τους δημοσιογραφούντες και ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ:

    - ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ;

    - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ;

    - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;

    Αντί λοιπόν να μας ανακοινώσετε απλώς αύριο-μεθαύριο κάποια καινούργια προσφυγή ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ποδοσφαιριστή, μήπως είναι η ώρα να μας διαφωτίσετε, έστω και καθυστερημένα, για τους λόγους για τους οποίους η ΚΑΛΛΙΘΕΑ οδηγείται ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ σε ΦΟΥΝΤΟ και/ή σε μετατροπή σε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ;

    Ευχαριστώ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep