«Άλλαξε επίπεδο με Καραδήμο»

Απώλειες λόγω διεθνών μετρά η Καλλιθέα ενόψει του αγώνα με τη Λαμία.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας εδραιώθηκε η Καλλιθέα έπειτα από τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να μην έπιασαν την απόδοση άλλων εντός έδρας αγώνων, όμως κράτησαν το τρίποντο σε βάρος του Αχαρναϊκού και το γεγονός ότι για δεύτερο παιχνίδι φρόντισαν να κρατήσουν μέχρι το φινάλε το υπέρ τους προβάδισμα.

Κομβικό σημείο του αγώνα οι αλλαγές του Λουκά Καραδήμου, για τον οποίο μίλήσε με τα καλύτερα λόγια ο γκολκίπερ, Θανάσης Μιχελής. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Η ομάδα έχει άλλαξει επίπεδο. Γίνεται εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το διάστημα που ανέλαβε ο Λουκάς Καραδήμος μαζί με το υπόλοιπο τιμ και δείχνουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι με τη Λαμία οι «κυανόλευκοι» θα έχουν δύο δεδομένες απώλειες. Οι Νταμιάν Γκίνη, Φιορίν Ντουρμισάι κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας για τους αγώνες με την Εθνική Ελλάδος (24/03) και την Ουγγαρία (28/03). Έτσι, δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής.

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep