Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μάθημα διαιτησίας στην Καλλιθέα

Στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (9/3) πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα σεμινάριο διαιτησίας από τον καθηγητή διαιτησίας Χριστόφορο Ζωγράφο, το οποίο παρακολούθησαν τόσο η ομάδα ανδρών όσο και αυτή των νέων.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της διαιτησίας στα Ελληνικά γήπεδα και για τη σπουδαιότητα του να οργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια διαιτησίας για τους ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας. «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά από το καλοκαίρι και μετά και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Η ενημέρωση των ποδοσφαιριστών πάνω σε θέματα διαιτησίας είναι πολύ σημαντική, και είναι καλό που η ομάδα της Καλλιθέας πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Από τις ομάδες της Super League, αυτή την κίνηση την έχουν κάνει το πολύ τέσσερις Σύλλογοι. Ουσιαστικά το κύριο πρόβλημα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη είναι η ατιμωρησία που υπάρχει. Δεν γίνεται να τιμωρείται μια ομάδα, πχ η Καλλιθέα και να μην τιμωρείται αντίστοιχα μια από της πέντε μεγάλες. Ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι λίγο πιο αισιόδοξα και βλέπουμε μια πιο δίκαιη μεταχείριση» είπε ο Ζωγράφος.

 

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Δημήτρης Αρβανίτης, που ανέφερε για τη μέχρι τώρα πορεία της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ωστόσο κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο». Αφού τόνισε ότι δε δυσκολεύτηκε να εγκλιματιστεί, στη συνέχεια ξεκαθάρισε για τους συμπαίκτες του πως όλοι έχουν όρεξη για δουλειά. Σημείωσε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επηρέασε την ομάδα, αν και κατέστησε σαφές ότι ο λόγος της διακοπής ήταν πολύ σημαντικός, καθώς η ιατρική ασφάλιση είναι εξέχουσας σημασίας για κάθε επαγγελματία αθλητή.

 

Το λόγο πήρε και ο 21 ετών τερματοφύλακας Θανάσης Κατσούλης που υπογράμμισε: «Η κλήση μου στην Εθνική Ελπίδων ήταν όνειρο ζωής και σίγουρα αν παίξεις με την Εθνική, μπορείς να διακριθείς πιο εύκολα. Η θέση του τερματοφύλακα όμως είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου κάποιες ομάδες έκαναν πίσω. Ωστόσο θεώρησα πιο σωστό να κάνω ένα μικρό βήμα και να έρθω στην Καλλιθέα, που είναι ένας πολύ οργανωμένος Σύλλογος στην Αθήνα. Ήθελα να είμαι στην πρωτεύουσα καθώς ταυτόχρονα σπουδάζω και φυσιοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθήνας. Με τράβηξε η Καλλιθέα».

 

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, συνεχίζοντας την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (14/3) με την Καλλονή.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2012 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep