Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντέλης: «Μέταλλο νικητή»

Ο Νίκος Παντέλης Ο Νίκος Παντέλης

 

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Καλλιθέας.

Στο μέταλλο και στον χαρακτήρα νικητή που έδειξαν οι παίκτες του, επικεντρώθηκε ο Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη της Καλλιθέας επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παντέλη:

«Για εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα καθ' όλη την εβδομάδα ήταν ότι είχαμε πολλές απουσίες ειδικά στα σέντερ μπακ. Ο Πρίπου έκατσε στον πάγκο τραυματίας, ο Κουλουμπής ήταν εκτός και ο Αρβανιτης που έπαιξε ψηνόταν. Σήμερα ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β εθνικής με δυνατές μονομαχίες και όχι θέαμα. Προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα και το πρόβλημά μου ήταν το πως θα μεταδώσω τους παίκτες μου ότι αυτή η νίκη πρέπει να συνδυαστεί με ακόμη μία. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου, αλλά δείξαμε μέταλλο και χαρακτήρα για να πάρουμε τη νίκη. Ηταν η πιο σημαντική νίκη που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Εκτός του ότι ανεβήκαμε τέταρτοι, συμπληρώσαμε 28 πόντους με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, επίδοση που έμοιαζε με όνειρο απατηλό στην αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο τέλος. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση γιατί είναι μία οργανωμένη ομάδα.

Σε ερώτηση του «FL News» για την αμυντική μετάλλαξη της Καλλιθέας που μετρά τέσσερα σερί ματς με λευκό παθητικό, ο κ. Παντέλης τόνισε: «Στη Β΄ εθνική μετράει τι αμυντική λειτουργία έχεις. Είχαμε δεχτεί πολλά γκολ πριν έρθω εγώ, χωρίς να αποτελεί αυτό μομφή σε κανέναν. Είχα πει όμως στους παίκτες μου ότι όσο πιο γρήγορα βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία μας τόσο πιο εύκολα μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Αλλωστε τα περισσότερα ματς κρίνονται στο ένα γκολ. Εμείς λοιπόν κάποια στιγμή μπορέσαμε να φτιάξουμε αυτό το μειονέκτημα και από τη στιγμή που έχουμε ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά που μπορούν να βάλουν γκολ με μισή φάση ήρθαν και τα αποτελέσματα».

Τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Γιώργος Βιδάλης: «Ηταν μία σημαντική νίκη. Τη χρειαζόμασταν μετά την Επανομή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί τέτοιες νίκες δείχνουν τον χαρακτήρα που χτίζουμε. Συγχαρητήρια και στην Αναγέννηση».

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2012 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep