«Παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουμε»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Αγροτικού και στη συνεχή βελτίωση της Καλλιθέας ο Λουκάς Καραδήμος

Η Καλλιθέα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και κοιτάει όσο μπορεί πιο ψηλά τόνισε μεταξύ άλλων μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα ο Λουκάς Καραδήμος.

«Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα. Σαν γηπεδούχος αυτό σε απελευθερώνει. Ήταν σημαντικό ότι προηγηθήκαμε γρήγορα. Βάλαμε το πρώτο γκολ, ύστερα ήρθε και το δεύτερο και κλείσαμε το ημίχρονο με καλή εμφάνιση, όπως τη θέλουμε. Όταν πας με 2-0 στο ημίχρονο είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος θα ρισκάρει, όπως ρίσκαρε ο Αγροτικός και είναι φυσιολογικό. Έτσι μας έδωσε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνουμε φάσεις κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο» επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που κρατάω είναι πως παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουμε. Βάζουμε στοιχεία που θέλουμε να έχουμε ως ομάδας, να παίζουμε πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, γρήγορα και νέα παιδιά. Αυτό που ζητάμε στις προπονήσεις αρχίζει να βγαίνει στους αγώνες και με χαροποιεί. Ότι κερδίσαμε σήμερα δεν λέει τίποτα γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει πλάνο και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ο Αγροτικός θα βελτιωθεί κι άλλο γιατί έχει καλούς παίκτες. Αυτό που κοιτάμε είναι οι τρεις βαθμοί σήμερα, η καλή εμφάνιση και το χειροκρότημα του κόσμου, ας ήταν και λίγοι. Εμείς πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Από κει και πέρα συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια με ένα παιχνίδι πάλι στην έδρα μας με την Ελευσίνα. Κοιτάμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Έχουμε πολλές δυνατότητες και το χω τονίσει στα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Αγροτικό, είναι μια ομάδα που θα κάνει πολλά πράγματα στη συνέχεια».

Σχετικά με το ότι η Καλλιθέα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές τελικές σημείωσε: «Είναι φυσιολογικό. Αυτά που ζητάω είναι και λίγο δύσκολα. Να πιέζουμε σε όλους τους χώρους. Αυτό είναι αδύνατο για πολλά λεπτά. Από τη στιγμή που είσαι μπροστά στο σκορ κάνεις και διαχείριση, περιμένεις και κλείνεις τους χώρους. Μετά το 60’ περιμέναμε να βρούμε χώρους. Δεν μπορούμε να πρεσάρουμε για 90 λεπτά».

Όσο για το αν γίνεται συζήτηση ακόμη και για άνοδο δήλωσε: «Η Καλλιθέα έχει ιστορία και βαριά φανέλα. Είναι αδιανόητο να μην το συζητάμε από τη στιγμή που έχουμε τις προϋποθέσεις ως ομάδα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα».

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep