«Αφιερωμένη στον Παντέλη»

Καραδήμος και Ρουσάκης αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Νίκου Παντέλη από την τεχνική ηγεσία.

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Εργοτέλη ο υπηρεσιακός προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος στάθηκε στην αποχώρηση του Νίκου Παντέλη και ανέφερε:

«Το σημερινό ματς ήταν εμφανές πως έγινε ιδιαίτερο για εμάς λόγω και της αποχώρησης του κόουτς. Όταν σε μία ομάδα ο προπονητής φεύγει μία μέρα πριν, όποιον και να κερδίσεις έχει σημασία. Υπήρχε νευρικότητα στην ομάδα που δεν την έχουμε δείξει σε άλλα ματς. Επειδή είναι και φίλος μου να του πω και περαστικά. Θα το έχει ξεπεράσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έκρινε πως ήταν αναγκαίο να γίνει τώρα. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδειξαν ψυχικό σθένος. Είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε το καλό της ομάδας. Να δώσω συγχαρητήρια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία έμπειρη και καλή ομάδα και προ πάντων γρήγορη. Ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ και μετά έγινε πιο εύκολο το έργο μας. Περαστικά στον κόουτς και συγχαρητήρια στα παιδιά».

Ο αρχηγός, Τάσος Ρουσάκης είπε: «Για μας ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί όπως ενημερωθήκατε μάθαμε 24 ώρες πριν το ματς ότι ο προπονητής μας έχει πρόβλημα υγείας και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα. Του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, εύχομαι να είναι καλά και ελπίζω στο μέλλον να είναι πάλι μαζί μας. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο και επηρεασμένοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε ότι ο αντίπαλος έπαιζε με 10. Συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια σοτν Εργοτέλη».

Last modified onΔευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep