«Θέμα διαχείρισης»

Ο Νίκος Παντέλης είχε παράπονα για τη διαχείριση του αγώνα με τη Λαμία μετά το γκολ της Καλλιθέας.

Πιο αποφασιστική από την Καλλιθέα ήταν η Λαμία σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη. Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας δήλωσε μετά την ήττα (2-1):

«Συγχαρητήρια και στον Γιώργο και στην ομάδα της Λαμίας για τη νίκη της. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ που ίσως θα μας έδινε τη νίκη. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι μετά το γκολ που πετύχαμε, ενώ θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα.

Αυτή η διαχείριση στο τέλος μας έκανε να φάμε δύο γκολ. Το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ήταν ένα άναρχο παιχνίδι με πολλές καθυστερήσεις. Ήταν ένα καλό παιχνίδι που ευχαριστήθηκε ο κόσμος και εμείς είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι, γιατί θεωρώ ότι θα πρέπει να είχαμε πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από πολλά χρόνια γύρισα στη Λαμία αφού έχω δουλέψει εδώ και ευχαριστώ τους φιλάθλους που με τίμησαν.

Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι και κοιτάμε τη συνέχεια. Στο παιχνίδι του κυπέλλου και εμείς και η Λαμία χρησιμοποιήσαμε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μετοχής. Νομίζω ότι σήμερα η Λαμία ήταν πιο αποφασιστική από μας».

Ο Μιχάλης Φράγκος ανέφερε:
«Πιστεύω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα σήμερα. Προηγηθήκαμε και δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε το ματς. Δεν θα το βάλουμε όμως κάτω και στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα μέσα στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μόνο τη νίκη. Θέλω να πω καλή συνέχεια στη Λαμία, ευχαριστώ τον κόσμο της Λαμίας και όλη την Λαμία με σεβασμό καθώς είναι η πρώην μου ομάδα. Εύχομαι να επιστρέψει η ομάδα της Λαμίας εκεί που της αξίζει, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 23:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep