Ισοπαλία και δύο δοκάρια

Πολύ καλή απόδοση έπιασε η Καλλιθέα στο φιλικό (1-1) με τον Παναθηναϊκό.

Χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς έδωσε το πρωί της Τετάρτης (07/10) στο Κορωπί ο Νίκος Παντέλης στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε η Καλλιθέα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 και ο προπονητής των «κυανόλευκων» έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Ο Νίνης στο 3' άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» και στο 63' ο Σμυρλής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι δοκάρια για την Καλλιθέα είχαν οι Τσίπρας, Μπέλης, ενώ έπαιξε και ο Σταμόπουλος που είχε ταλαιπωρηθεί από τράβηγμα στον προσαγωγό. Ο Γκίνης πήρε άδεια για να παίξει στο τεστ αυτό και ακολούθως αναχώρησε, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Τζανουλίνος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης, Σάντσεθ, Στάικος (73’ Αγγελόπουλος Γ.), Νίνης, Δώνης, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Σταμόπουλος, Τζάκσον, Νόνης, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Φαρία, Τσίπρας, Λουκάνοβιτς, Σμυρλής. Έπαιξαν και οι: Ιγνατίδης, Ηλιάδης, Ευαγγέλου, Προκς, Στόλιος, Μπούζας.

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep