Ελ Πάσο με… καραφατμέ!

Το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας έμεινε ασυντήρητο και οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν έδρα και για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Στις 23 Αυγούστου το flnews.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με το μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Καλλιθέα, αλλά και για τη σύμβαση με την εταιρεία συντήρησης του χλοοτάπητα που έληγε και από πλευράς Δήμου δεν είχε γίνει η παραμικρή κίνηση για εκ νέου ανάθεση του έργου. Όπως ήταν λογικό, πριν ακόμα η αθηναϊκή ομάδα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Στάδιο σε επίσημο ματς, το χορτάρι κιτρίνισε, ενώ κόλλησε και καραφατμέ! Ένα έντομο το οποίο μπορεί να καταστρέψει ένα γήπεδο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών!

Ο Δήμος δεν έκανε τίποτα για να ανανεώσει τη σύμβαση με τον εργολάβο του πρασίνου, οπότε μοιραίο ήταν αυτό να καταστρέφεται. Για τη συντήρησή του, μάλιστα, θα χρειαστεί ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο δεν θα είναι διαθέσιμο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η ζημιά που έχει υποστεί η ΠΑΕ είναι μεγάλη, αφού τα εισιτήρια διαρκείας δεν μπορούν να τεθούν σε κυκλοφορία, ενώ δεν είναι εφικτές και οι συμφωνίες με χορηγούς ελλείψει έδρας. Και όλα αυτά για μία ομάδα που φέρει το όνομα του Δήμου, αλλά δεν έχει την παραμικρή συνεισφορά από αυτόν έστω για τα στοιχειώδη.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 16:24

1 comment

  • λιθεοτησκα
    λιθεοτησκα Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 15:28 Comment Link

    δημαρχε δημαρχε ακου το καλα... πισω στο ελ πασο χωρις λογια πολλα...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep