«Διαρκείας σε προσιτές τιμές»

Στη διάθεση των φιλάθλων της Καλλιθέας είναι οι κάρτες για τη νέα σεζόν που τιμώνται στα 50, 100 και 150 ευρώ

Την στήριξη των φιλάθλων της περιμένει τη νέα σεζόν στη Football League η Καλλιθέα, ηθικά αλλά και έμπρακτα. Οι ιθύνοντες της ομάδας λοιπόν ευελπιστούν πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα προμηθευτεί τα νέα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία όπως σημειώνεται διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Καλλιθέα επιστρέφει στη φυσική της έδρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16, στο δημοτικό στάδιο "Γρ. Λαμπράκης". Η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου και η διοίκηση της ΠΑΕ, ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν. Η διοίκηση της Καλλιθέας αναγνωρίζοντας τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που βιώνει η χώρα μας, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας σε προσιτές τιμές, ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία για τους ανέργους. Με τα εισιτήρια διαρκείας να τιμώνται στα 150, 100 και 50 ευρώ! Όσοι φίλαθλοι της Καλλιθέας επιθυμούν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16, μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ Σοφοκλέους 64 και Χαροκόπου. Για πληροφορίες, στο τηλέφωνο 210-9523465.

ΘΥΡΑ - ΕΙΔΟΣ - ΠΟΣΟ
ΘΥΡΑ 1 - SILVER - 150 €
ΘΥΡΑ 3 - BLUE - 100 €
ΘΥΡΑ 3 - WHITE - 50 € ανέργων».

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να εκφράσει την οδύνη της για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, Χρήστο Τσιάμη, με την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον ΑΟΚ Φαλήρου και την οικογένεια του 20χρονου αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρήστου Τσιάμη, σε τροχαίο δυστύχημα».

Last modified onΤρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep