Διήμερο φιλικών

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας έχουν για δύο διαδοχικές ημέρες φιλικά. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας έχουν για δύο διαδοχικές ημέρες φιλικά.

Η Καλλιθέα εκτός από το σημαντικό τεστ με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη (13/8) θα αντιμετωπίσει και την μικτή Ευρυτανίας την Τετάρτη (12/8).

Οι φιλικές αναμετρήσεις δίνουν σαφώς καλύτερα συμπεράσματα από ότι τα εσωτερικά διπλά και το τεχνικό επιτελείο της Καλλιθέας θέλησε να πάρει δείγμα γραφής από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για σημαντικό διάστημα αγώνα και έτσι προχώρησε στην διεξαγωγή και δεύτερου φιλικού μέσα σε ένα διήμερο.

Η αναμέτρηση με την μικτή Ευρυτανίας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (12 Αυγούστου) στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Avaris. Αναμένεται οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας να χωριστούν σε δύο γκρουπ, με αυτούς που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση με την μικτή και εκείνους που θα είναι βασικοί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας βέβαια πιθανότατα θα αγωνιστούν για 60 λεπτά οι βασικοί και ένα ημίωρο οι αλλαγές, όπως και στο φιλικό της επόμενης ημέρας. Η προπόνηση της Δευτέρας (10/8), πάντως, έγινε κάτω από βροχή.  

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep