«Πρώτη» με ανακοινώσεις! (photos)

Η Καλλιθέα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) την προετοιμασία της ανακοινώνοντας παράλληλα την επέκταση των συμβολαίων των Ρουσάκη, Μιχελή

Εξελίξεις σε… διπλό ταμπλό έλαβαν χώρα στην Καλλιθέα την Δευτέρα (27/7). Σε αγωνιστικό επίπεδο, η αθηναϊκή ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της με προπόνηση στο «Ελ Πάσο», ενώ αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων ανακοίνωσε κι επίσημα την παραμονή των Ρουσάκη και Μιχελή.

Σχετικά με την «πρώτη», διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν το «παρών» στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» όπου πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μάλιστα, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος», Κώστας Ευσταθίου, και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Επίσης, στην ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ηλίας Σταύρου, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα καθώς έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν. Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την ανανέωση συμβολαίων των Τάσου Ρουσάκη, για το οποίο είχατε διαβάσει το flnews.gr στις 21/7 και Στράτου Μιχελή, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το flnews.gr στις 23/7 για δύο και έναν χρόνο αντίστοιχα. Μάλιστα, στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου βρέθηκαν περίπου 100 φίλαθλοι της Καλλιθέας και έδειξαν σε παίκτες και προπονητές πως θα έχουν τη στήριξή τους και τη νέα σεζόν.

Μιλώντας για το ξεκίνημα της σεζόν για την Καλλιθέα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουκάς Καραδήμος, δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και μία καλή χρονιά. Από εκεί και πέρα, οι στόχοι της ομάδας για φέτος είναι υψηλοί διότι η Καλλιθέα έχει ένα βαρύ όνομα στην κατηγορία και πρέπει να το διαφυλάξουμε και να μην έχουμε τα περσινά και να κάνουμε μία καλή αρχή. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε καίριες θέσεις που πονάει και χωρίς υπερβολές».

Από την πλευρά του προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, σχολίασε: «Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να έχουμε μία καλή χρονιά. Το ρόστερ μας δεν είναι ακόμα έτοιμο και θα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Έχουμε ήδη κάποιους στόχους έτσι ώστε να προχωρήσουν οι μεταγραφές, γιατί πρόκειται να αλλάξει κάπως το ρόστερ. Αυτό που θέλαμε από την αρχή είναι να κρατηθεί ο περσινός κορμός και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από πέρσι, διότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό φέτος. Οπότε δεν θα πρέπει να κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Θέλουμε αυτή την εβδομάδα που θα είμαστε στην Αθήνα να συμπληρώσουμε κατά 80% το ρόστερ μας και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κάποιες μεταγραφικές ενισχύσεις, προτού φύγουμε για το Καρπενήσι. Είναι θετικό για εμάς ότι ξεκινάμε την χρονιά μας στο δημοτικό στάδιο, το οποίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Τέλος, στο τεχνικό επιτελείο της Καλλιθέας, συνεργάτες του Νίκου Παντέλη θα είναι οι Αντώνης Δρακόπουλος (βοηθός προπονητή), Γιώργος Τσιάνος (γυμναστής τερματοφυλάκων), Μάριος Κασσιανός (γυμναστής), Λεβέντης (φυσιοθεραπευτής), Δημήτρουλας (φροντιστή).

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep