Παντέλης: «Χρειάζεται και μυαλό»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την αδράνεια της άμυνας της Καλλιθέας στη φάση της ισοφάρισης του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του κρατά ακόμη την τύχη στα χέρια της.

Με θετικό πρόσημο συνεχίζει η Καλλιθέα σύμφωνα με τον προπονητή της Νίκο Παντέλη. Η αθηναϊκή ομάδα πήρε τον βαθμό στον έναν από τους δύο τελικούς παραμονής και τώρα πηγαίνει για τη νίκη με τον Αχαρναϊκό.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες για τους δικούς της λόγους η κάθε μία. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αρκετά νωρίς στο σκορ. Από εκεί και πέρα δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και λίγο αδικαιολόγητα οπισθοχωρήσαμε. Με τις κόντρα επιθέσεις που κάναμε θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει ακόμη ένα γκολ για να πάρουμε το παιχνίδι. Θα σταθώ, όμως, στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μου επειδή θεωρώ πως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχει και μυαλό. Είναι απαράδεκτο εκείνη τη χρονική στιγμή να βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του αντιπάλου ελεύθεροι μέσα στην περιοχή.

Για εμάς το αποτέλεσμα είναι θετικό, επειδή έτσι και αλλιώς την ερχόμενη Κυριακή παίζουμε με μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αχαρναϊκός και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι θα κάνουμε».  

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep