Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παράπονα Παντέλη για τη διαιτησία

Τι δήλωσε ο κόουτς της Καλλιθέας.

Παράπονα από τον διαιτητή Λαμπρόπουλο και συγκεκριμένα από τον πειθαρχικό έλεγχο που εφάρμοσε είχε ο Νίκος Παντέλης. Ο προπονητής της Καλλιθέας διαπίστωσε πως η ομάδα του δεν καταφέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα εκτός έδρας, λόγω της έλλειψης εμπειρίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Συγχαρητήρια στον Βύζαντα και στον Δημήτρη, ξέρω τα προβλήματα της ομάδας, ημουν για 1,5 μήνα εδώ και είναι άξιοι που διατηρούν την ομάδα μόνοι τους. Σε ό,τι αφορά εμάς, αυτοκτονήσαμε! Πετύχαμε ένα γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά ένα λάθος ενός πιτσιρίκου, του Κουτρουμπή, άλλαξε τις  ισορροπίες. Παίξαμε με 10 παίκτες για 70 λεπτά, γυρίσαμε πίσω και προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με αντεπιθέσεις. Στο τέλος θα μπορούσαμε κιόλας να ισοφαρίσουμε. Πάντως θέλω να πω, ξεκαθαρίζοντας πρώτα ότι η αποβολή ήταν απολύτως δίκαιη, ότι αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής. Στο πρώτο επτάλεπτο μας έβγαλε δύο κάρτες και δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θέλαμε. Φυσικά αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Βύζαντα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά το ντέρμπι με τη Βέροια».

Σε ερώτηση του «FL News» για το αν έχει εντοπίσει τι φταίει και η Καλλιθέα εκτός έδρας δεν αποδίδει όπως εντός, απάντησε:

«Θεωρώ ότι από την ομάδα λείπει η εμπειρία. Πλην ενός-δύο παικτών οι υπόλοιποι είναι πιτσιρικάδες. Δεν έχουμε την κατάλληλη εμπειρία για να διαχειριστούμε τέτοια ματς. Εγώ είμαι σε εκτός έδρας αγώνα με λιγότερο παίκτη σε δεύτερο παιχνίδι σερί. Πάντως δεν έχω παράπονο από την καρδιά και από την ψυχή τους, αλλά και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι».

*Δεν παραβρέθηκε κάποιος παίκτης της Καλλιθέας.

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2012 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep