Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Παρελθόν ο Τσιούμας

Μία ακόμα αποδέσμευση στην Καλλιθέα. Η αποστολή ενόψει Επισκοπής.

To flnews.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο στις 10 Δεκεμβρίου σχετικά με τις αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό της Καλλιθέας. Ωστόσο, οι εκκαθαρίσεις δεν θα σταματήσουν στους Βεζιρτζόγλου, Γκαβασιάδη, Μουρούτη. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι παρελθόν αποτελεί και ο Παναγιώτης Τσιούμας. Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί παρατηρήσεις για καθυστερημένη άφιξη στις προπονήσεις και όταν το επανέλαβε, παραπέμφθηκε από τον Νίκο Παντέλη στη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι «κυανόλευκοι» την Τρίτη (16/12) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και την Τετάρτη (17/12, 15:00) καλούνται να βγουν νικητές από τον Ταύρο και από την αναμέτρηση με την Επισκοπή. Το ματς αυτό χαρακτηρίζεται «τελικός», προκειμένου η αθηναϊκή ομάδα να αναρριχηθεί.

Η αποστολή: Κατσούλης, Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Μπριλάκης, Αριανούτσος, Νικολάου, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μασάντο, Ρόχας, Μιχαλόπουλος, Αρναρέλλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Λαμπράι, Πιτταράς.

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιανουάριος 2015 03:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep