Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος και Καλλιθέα έμειναν στο 1-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του φιλικού με την Καλλιθέα στην Πλατεία ήταν ο Πανιώνιος, αλλά το ματς έληξε στο 1-1. Οι κυανέρυθροι είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δυσκολευόντουσαν πολύ να δημιουργήσουν ευκαιρία.
Μάλιστα, στο 81', η Καλλιθέα, που κατέβηκε στο ματς με τον Λουκά Καραδήμο, πήρε το προβάδισμα με σουτ του Γκαβασιάδη. Στο 87' ο Πανιώνιος έφτασε την ισοφάριση με πλασέ του Γκίνη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Ιμπαγάσα και Μασούρας σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Σημειώνεται ότι στο 65' ο Τασουλής κέρδισε πέναλτι, ο Κολοβός ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Μιχελής απέκρουσε πέφτοντας στην γωνία του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος (46' Γιαννακόπουλος), Αργυρόπουλος (46' Πάνος), Χατζηισαΐας (75' Μ. Γκέζος), Παντίδος (46' Οικονόμου), Τασουλής (75' Κόμνος), Μητρόπουλος (75' Γκίνη), Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (75' Μασούρας), Μπουμάλ (46' Ιμπαγάσα), Γιάννου (75' Σμυρλής)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης (46' Μιχελής), Πίκολο (46' Τσίπρας), Τσώνης (46' Μπριλάκης), Τσιούμας (46' Λεβέντης), Παγώνης (60' Συριόπουλος), Κατσικογιάννης (46' Νικολάου), Αριανούτσος (46' Μουρούτης), Μασάντο (46' Μιχαλόπουλος), Ζόρντι (46' Αρναρέλης), Σταματάκος, Βεζιρτζόγλου (46' Πιτταράς, 80' Γκαβασιάδης).

Last modified onΣάββατο, 22 Νοέμβριος 2014 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep