Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ραγδαίες εξελίξεις στην Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr θα παραταχθεί στο ματς με τον Αχαρναϊκό με τον Λουκά Καραδήμο στον πάγκο!

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στην Καλλιθέα, με τις πληροφορίες του flnews.gr να αναφέρουν ότι η ΠΑΕ θα ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή τις αποφάσεις της σε ό,τι αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Το κλίμα ήταν βαρύ λόγω του κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, με το μέλλον του Σταύρου Ηλιόπουλου στον πάγκο να κρίνεται εδώ και καιρό αβέβαιο. Όπως φαίνεται, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στο τιμόνι, ώστε να δώσει ένα ισχυρό σοκ στην ομάδα, η οποία είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό με τον Λουκά Καραδήμο στον πάγκο της.

Εννοείται ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με υποψήφιους διαδόχους, αλλά εάν γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνιστική, η πρόσληψη νέου προπονητή δεν θα ολοκληρωθεί. Αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη κρούση στον Νίκο Παντέλη, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει εργαστεί ξανά στους «κυανόλευκους».

Last modified onΤετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep