Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάνοπλη και αποφασισμένη

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στα Χανιά για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, δηλώνουν στην Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα έχει πραγματοποιήσει πολύ κακή εκκίνηση στο Πρωτάθλημα καταγράφοντας στη συγκομιδή της μόλις έναν πόντο μετά από τέσσερα παιχνίδια, ενώ παράλληλα προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα μείνουν πολύ χαμηλά στην κατάταξη και ως εκ τούτου θα αναζητήσουν βαθμολογικά οφέλη στην κυριακάτικη (9/11) συνάντηση.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Σταύρο Ηλιόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ως εκ τούτου είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Κρητικούς. Επιστρέφει στη 19άδα ο Μιχαλόπουλος, ενώ εκτός έμειναν οι Λυμπερόπουλος, Τσώνης, Δημητρίου, Ευαγγέλου, Τσιούμας, Λαμπράι, Βεζιρτζόγλου, Σουκρή Ογλού, Μουρούτης, Αριανούτσος.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Κατσούλης, Μιχελής, Παγώνης, Νικολάου, Μπριλάκης, Λεβέντης, Πίκολο, Μπέλης, Κατσικογιάννης, Αρναρέλλης, Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος, Ρόχας, Μασάδο, Πιτταράς, Συριόπουλος, Γκαβασιάδης, Σταματάκος και Τσίπρας.

Last modified onΣάββατο, 08 Νοέμβριος 2014 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep