Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πιστεύω στο πείσμα των παικτών»

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Σταύρος Ηλιόπουλος, τόνισε πως η Καλλιθέα θα βρει σύντομα το δρόμο της.

Στην φωτοβολίδα του Νανία που άλλαξε τις ισορροπίες στάθηκε ο Σταύρος Ηλιόπουλος και τόνισε πως αυτό το γκολ έκρινε το ματς, αποσυντονίζοντας τους ποδοσφαιριστές του. Όπως δήλωσε ο προπονητής της Καλλιθέας μετά την ήττα (3-0) από τον Απόλλωνα:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο και είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Δεν φτάσαμε εμείς στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ που πήγε στο «γάμα» μας αποσυντόνισε. Δυστυχώς δεν βρήκαμε την λύση για να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι δίκαιη η θέση της Καλλιθέας στην βαθμολογία και χρειαζόμαστε μια νίκη για να μας αλλάξει».

-Τι είναι τελικά αυτό που δεν έχει η Καλλιθέα και δεν μπορεί να πάρει ό,τι αξίζει στο γήπεδο;

«Θα μπορούσα να πω την εύκολη απάντηση, που είναι πως δεν έχουμε το εύκολο γκολ και μετά κυνηγάμε το σκορ. Δεν μπορεί, όμως, να κάνουμε τέτοια λάθη στην άμυνα και να δίνουμε τόσο εύκολα το γκολ, όπως έγινε στο δεύτερο και στο τρίτο. Πιστεύω πως θα βρούμε την λύση, επειδή τα παιδιά έχουν φοβερή θέληση και πείσμα για να αποδείξουν την αξία της ομάδας και τη δική τους. Όσο πιο γρήγορα έρθει το αποτέλεσμα, τόσο πιο γρήγορα θα βρούμε τον δρόμο μας».

-Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για την Καλλιθέα;

«Δεν είναι η επόμενη μέρα, αλλά η νύχτα που είναι δύσκολη. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα και θα βρούμε το δρόμο μας».

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep