Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έτοιμη η Καλλιθέα στο Πρωτάθλημα»

Αισιόδοξος για την πορεία της Καλλιθέας, δηλώνει ο Σταύρος Ηλιόπουλος Αισιόδοξος για την πορεία της Καλλιθέας, δηλώνει ο Σταύρος Ηλιόπουλος

Την πεποίθησή του ότι η Καλλιθέα θα είναι απολύτως έτοιμη στην έναρξη του Πρωταθλήματος, εξέφρασε στο flnews.gr, ο Σταύρος Ηλιόπουλος.

«Θα είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας όταν αρχίσει το Πρωτάθλημα. Η προετοιμασία μας πάει πολύ καλά και όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια, είχαν αγωνιστεί όλοι οι παίκτες. Από εδώ και στο εξής και όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, κάποιοι θα παίρνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής», είπε ο Ηλιόπουλος στο flnews.gr.

Παράλληλα, για μία ακόμη φορά, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, λέγοντας: «Όλα τα παιδιά δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στις προπονήσεις, που είναι εντατικές. Εδώ και ενάμιση μήνα προσπαθούν για το καλύτερο και έχουν μεγάλη διάθεση. Όλα αυτά με κάνουν να αισιοδοξώ για την πορεία που θα έχει η ομάδα στο Πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο (16/8), ενώ για την επομένη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Αύγουστος 2014 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep