Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για νέα αρχή η Καλλιθέα

Άπαντες οι παίκτες στη διάθεση του Βαγγέλη Γούτη.

 Στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας παρουσία του κ Μητσόπουλου και μελών του διοικητικού συμβουλίου έγινε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το Σαββατιάτικο (2/12) παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάζονται πανέτοιμοι, καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα είναι απαρχή για μια καλή πορεία.

 

Στη διάθεση του προπονητή είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωρίας και τραυματισμών. Κάλεσμα απευθύνει η διοίκηση στο φίλαθλο κοινό να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες ημέρες διευθετηθήκαν οικονομικές εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουν απερίσπαστοι στο έργο τους που είναι η αγωνιστική άνοδος της ομάδας.

 

Στο μεταξύ, επιστολή προς την Ένωση Ε.Π. – Β ΕΘΝΙΚΗΣ και σε όλα τα σωματεία της Football League απέστειλε ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, με θέμα τη διεξαγωγή πρωταθλήματος ομάδας Νέων της δεύτερης κατηγορίας για την περίοδο 2011-2012, προτείνοντας την άμεση έναρξη του ανωτέρου πρωταθλήματος σε δυο ομίλους και σε δυο φάσεις. Άμεση ήταν η ανταπόκριση των σωματείων και της Ένωσης Ε.Π αφού έστειλε το σχέδιο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και καθόρισε ημερομηνία κλήρωσης για τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep