Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένει συμπαράσταση

Η Καλλιθέα ελπίζει σε βοήθεια των οπαδών ενόψει Αχαρναϊκού.

Αντίστροφα για την πρώτη παρουσία της στο γήπεδο του Πανιωνίου που θα τη φιλοξενήσει μέχρι το τέλος της σεζόν μετρά η Καλλιθέα. Ο τεχνικός, Σίνισα Γκόγκιτς δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Χριστοφιλέα και οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν πως θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους απέναντι στον Αχαρναϊκό την Κυριακή (23/02). Μάλιστα, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι θα μοιραστούν μαθητικά εισιτήρια, ενώ τα υπόλοιπα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

«Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα εισέρχονται από τις εξής θύρες : VIP και SILVER από την Θύρα 6, BLUE από την Θύρα 4.

Επίσης για τις ανάγκες των φιλάθλων μας θα λειτουργήσουν η Θύρα 5 με εισιτήριο αξίας 10 € και η Θύρα 4 με εισιτήριο αξίας 5 €.

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα πρέπει να βρίσκονται έξω από την Θύρα 4, μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όπου και θα τους μοιραστούν μαθητικά εισιτήρια.

Τέλος για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων φιλάθλων του Αχαρναϊκού θα λειτουργήσει η Θύρα 7 του γηπέδου και ξεχωριστό εκδοτήριο από όπου θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια των οποίων η αξία είναι 10 €».

Last modified onΠέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2014 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep