Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Εκτός Παιανίας η Καλλιθέα!

Εκ νέου πρόβλημα στην αθηναϊκή ομάδα σχετικά με το μέρος διεξαγωγής των προπονήσεων.

Παιανία ήταν και... πάει για την Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.flnews.gr, η αθηναϊκή ομάδα σταμάτησε να προπονείται στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου που χρησιμοποιούσε για τις προπονήσεις. Και ενώ υπήρχε άλλος αγωνιστικός χώρος με καλό χλοοτάπητα, αυτό δεν της παραχωρούνταν.

Ενώ λοιπόν το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και οι «κυανόλευκοι» κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν να μπουν στα πλέι οφ, το ζήτημα αυτό αποτελεί τροχοπέδη στην όλη προσπάθεια που γίνεται. Χαρακτηριστικό ότι οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται στις Τζιτζιφιές, σε πλαστικό χλοοτάπητα.
Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος, η αποστολή της Καλλιθέας βρίσκεται στο Ρέθυμνο, για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/2) με την Επισκοπή. 

Ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν έχει στα πλάνα του τους βασικούς Πίκολο, Παγώνη, Φαγιέ και Γκαλάν (τιμωρημένοι), ενώ έμεινε εκτός και ο Δημητρίου. Τη 19άδα συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Λυμπερόπουλος, Μιχελής, Καλαμιώτης, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Χαϊκάλης, Καραλής, Σαμπάλ, Λεβέντης, Ρόχας, Φαμπρίς, Αρναρέλης, Μπριλάκης, Ποζίδης, Ντιέγκο, Μιχαλόπουλος, Μαουαγιέ.

Last modified onΣάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep