Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ανακοινώνει Μαουαγιέ!

Στην Καλλιθέα ο Καμερουνέζος φορ, Ζοζέφ Μαουαγιέ.

Πριν από λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ του Απόλλωνα 1926 ήθελαν τον Ζοζέφ Μαουαγιέ να υπογράφει. Συμφωνία, ωστόσο, στο οικονομικό δεν επετεύχθη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr ο Καμερουνέζος φορ έδωσε τα χέρια με την Καλλιθέα και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί την Τρίτη (28/01)!

Ο Μαουαγιέ είναι 27 ετών (14/05/86), έχει ύψος 1.84μ. και την τρέχουσα σεζόν είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ με την γαλλική Τρελισάκ. Τη σεζόν 2012-13 είχε 19 εμφανίσεις και 8 τέρματα με τη Ρουά, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια στην Πολωνία με την Άρκα Γκντίνια (26 συμμετοχές σε δύο σεζόν).

Μετά τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματασ στην Κάτζι Σπορτ Ακάντεμι αποκτήθηκε από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ και δόθηκε δανεικός στην τουρκική Κασίμπασα.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Ζοάν Σαμπάλ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς το καλοκαίρι όταν και ήρθε στη χώρα μας δεν στάθηκε εφικτό να εκδοθεί το δελτίο του. Αντίθετα, τα τυπικά απομένουν για να αποδεσμευτεί ο Παναγιώτης Ατματσίδης, όπως πρώτο το flnews.gr σας είχε ενημερώσει.

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep