Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζητά έκτακτη Γ.Σ. η Καλλιθέα

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας στην προπόνηση της Τετάρτης (16/11) στο στάδιο «Γρ. Λαμπράκης».

Άγνωστοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα από τους παίκτες. Η ΠΑΕ Καλλιθέα απέστειλε επιστολή στην Ενωση Β' και Γ' Εθνικής και σε όλες τις ΠΑΕ των δύο κατηγοριών και ζητά την άμεση σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών της με το παρακάτω κείμενο.

«Κύριε Πρόεδρε

1. Η οικονομική κρίση που καθημερινά οξύνεται και επεκτείνεται με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα (μείωση μέχρι μηδενισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλεπάλληλες μειώσεις των μισθών και συντάξεων, ανεργία, κ.λπ.) έχει καταλυτικά μεταβάλει τους όρους λειτουργίας των ΠΑΕ.Εάν στη γενικότερη τραγική οικονομική συγκυρία προστεθεί ότι επί σειρά μηνών δεν έχει καταβληθεί από την Ένωσή μας προς τις ΠΑΕ οποιοδήποτε χρηματικό ποσό γεγονός που αναμένεται -δυστυχώς- να συνεχισθεί στο άμεσο μέλλον, η κατάληξη είναι αυτονόητη.

Οι ΠΑΕ είτε θα παύσουν να εκπληρώνουν και αυτές ακόμη τις στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις τους είτε θ’ αναγκασθούν να καταφύγουν στις γνωστές σε όλους απαράδεκτες ενέργειες και μεθοδεύσεις που κατέστρεψαν ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και οδήγησαν παράγοντες ή στη φυλακή ή -στην καλύτερη περίπτωση- στις εισαγγελικές αρχές.

2. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους και φυσικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν η πραγματική πρόθεσή μας είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου, πρέπει όλοι να κινηθούμε άμεσα και συντονισμένα. Πρέπει να φροντίσουμε να ληφθούν τ’ αναγκαία μέτρα προκειμένου και να περιορισθούν οι οφειλές των ΠΑΕ και να παρασχεθεί χρόνος προς εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων. Εάν αδιαφορήσουμε και αυτή τη φορά, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία για τις εξελίξεις.

3. Ως ύστατη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος επιβίωσης των ΠΑΕ, υποβάλω το αίτημα άμεσης σύγκλησης Έκτακτης Συνέλευσης των μελών της Ένωσής μας με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης: Προτάσεις αντιμετώπισης του οικονομικού προβλήματος των ΠΑΕ Β΄ - Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Ξεκινάει Οδύσσεια

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (18/11) ξεκινάει η Οδύσσεια για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι σε δέκα μέρες θα δώσει τρεις αγώνες εκτός έδρας. Συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή για Κομοτηνή όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα αγωνισθεί με τον Πανθρακικό και θα επιστρέψει την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα. Την Τετάρτη 23 του μηνός θα αγωνιστεί στη Μαγούλα για το Κύπελλο Ελλάδος και το Σάββατο θα μεταβεί στην Πάτρα για τον αγώνα της την Κυριακή 27 του μήνα με την Παναχαϊκή.

Μία απουσία

Στα αμιγώς ποδοσφαιρικά η αποβολή του Κουτρουμπή στον αγώνα με τον Πλατανιά θα στερήσει στον Βαγγέλη Γούτη από μια παραπάνω λύση στον αμυντικό τομέα της ομάδας με τον Πανθρακικό. Αντίθετα επιστρέφει ο Μιχαλόπουλος μετά την περιπέτεια της υγείας του που είχε με τις αμυγδαλές του και του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Πλατανιά καθώς και ο Μαρουκάκης που τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep