Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ανοικτό παράθυρο ενίσχυσης

Η Καλλιθέα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Φωκικό ότι δεν επιθυμεί άλλες μεταγραφές, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν αποκλείουν να γίνουν επιπλέον κινήσεις. Ο Χάρης Μπριλάκης προπονείται με την Καλλιθέα και μόλις μείνει ελεύθερος θα ανακοινωθεί, ενώ εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό για την επίθεση από την αγορά του εξωτερικού, τότε θα εξεταστεί η περίπτωσή του.

Αυτό που κράτησαν στο Ελ Πάσο από τον αγώνα της Παρασκευής (03/01) ήταν το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές για την ανατροπή, παρότι η ομάδα της Άμφισσας προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι και στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Λουκάς Καραδήμος.

Σημειώνεται ότι το γκολ που σημείωσε ο Κώστας Παγώνης ήταν το πρώτο στην καριέρα του έπειτα από 203 συμμετοχές σε επίσημα ματς!

Η αθηναϊκή ομάδα σκαρφάλωσε στην 3η θέση και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα στο εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή. Σίγουρος απών θα είναι ο Καραλής που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, ενώ επιστρέφει ο Χριστοφιλέας. Στη διάθεση του Βαζέχα θα βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες, Τσώνης, Μιχαλόπουλος. Κάρτες συμπλήρωσε ο Χαϊκάλης και θα αποφασιστεί ως την Τρίτη (07/01) πότε θα εκτίσει την ποινή του.

Last modified onΣάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep