Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση με Μιχαλόπουλο

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Καλλιθέα. Ανανέωσε ο Πίκολο, όλα καλά με το γήπεδο.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του flnews.gr σχετικά με την πρώτη μεταγραφή της Καλλιθέας για τη νέα σεζόν. Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα, στην οποία επιστρέφει ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια. «Ο 28χρονος αριστερός επιθετικός μέσος Ηλίας Μιχαλόπουλος, που είναι γνώριμος στην Καλλιθέα από την θητεία του την περίοδο 2011-2012, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Ανανέωσε ο Πίκολο
Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ Μάρσιο Πίκολο ανανέωσε για 3,5 ακόμα χρόνια με την Καλλιθέα.

Όλα καλά με το γήπεδο

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου, όλα κύλησαν με τον επιθυμητό τρόπο στο δημοτικό συμβούλιο. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν: «Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της χθεσινής Έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας με θέμα τις εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του. Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, όρισε την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο, με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, καθώς και στην ένταξη στην μελέτη του έργου της διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου στις διαστάσεις και προδιαγραφές που ορίζουν οι κανονισμοί της FIFΑ και της UEFA.
Η ΠΑΕ Καλλιθέα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Ασκούνη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μαργωμένο, καθώς και όλα τα μέλη και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, για την ομόφωνη απόφαση για τις εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο».

Last modified onΠέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep