Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δείξαμε ψυχή με την ανατροπή»

Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε πως αυτή η ισοπαλία μετράει σαν νίκη για την Καλλιθέα. Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε πως αυτή η ισοπαλία μετράει σαν νίκη για την Καλλιθέα.

Ο Κριστόφ Βαζέχα χαρακτήρισε νίκη την ισοπαλία της Καλλιθέας σε μια μέρα που δεν της βγήκαν πολλά, αλλά κατάφερε να κρατήσει το αήττητο της.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας που κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ από το 2-0 και ενώ είχαμε χάσει και πέναλτι. Αυτή η ισοπαλία μοιάζει με νίκη για αυτό το λόγο. Δείχνει χαρακτήρα αυτό και μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια»

Για τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του μίλησε ο προπονητής της Καλλιθέας και τόνισε πως ο τρόπος που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδαμε τον αντίπαλο μας στα ματς που έδωσε και γνωρίζουμε πως είναι μια σκληρή ομάδα που δύσκολα μπορείς να της δημιουργήσεις φάσεις. Είναι αήττητη πλέον για έξι ματς και σίγουρα αξίζει κάτι παραπάνω από τη θέση που έχει τώρα στην βαθμολογία. Είχα πει και άλλη φορά πως δεν υπάρχει απόσταση ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο και όλα τα ματς είναι πάρα πολύ δύσκολα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας που κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ από το 2-0 και ενώ είχαμε χάσει και πέναλτι.

Αυτή η ισοπαλία μοιάζει με νίκη για αυτό το λόγο. Δείχνει χαρακτήρα αυτό και μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Μας βοηθά για να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας που έχουν καθοριστεί από την αρχή του πρωταθλήματος. Για αρχή πρέπει να μπούμε στα play off και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep