Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν στεκόμαστε στα λάθη διαιτητών»

Η καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία της ρεβάνς με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Στη Θύρα 2 θα φιλοξενηθούν οι «κυανόλευκοι» οπαδοί στο ματς με τον Φωστήρα.

Η αποστολή της ομάδας του «Ελ Πάσο» επέστρεψε σήμερα (1/11) από το Ηράκλειο στη βάση της μετά τον αποκλεισμό από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Στο σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση, κυρίως του δευτέρου μέρους, υπάρχουν παράπονα για τα λάθη των διαιτητών, χωρίς ωστόσο να στέκονται σε αυτά.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας μεταξύ άλλων κάνει αναφορά στη διαιτησία και τις προσπάθειες καταπολέμησης της βίας:

«Η Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση και τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία της οποίας έτυχε η ομάδα μας. Επειδή δεν θέλουμε να σταθούμε σε λάθη των διαιτητών, ούτε θέλουμε να δικαιολογήσουμε την μη πρόκριση της ομάδας μας σε αυτά, ζητάμε μόνο από τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας που ήδη έχουν κάνει βήματα μπροστά, να επιβραβεύουν τους ικανότερους και να προσπαθήσουν να απομακρύνουν από τις τάξεις τους αυτούς που υποδαυλίζουν την προσπάθεια αυτή.

Επίσης θέλουμε να επανέλθουμε στις προσπάθειες για την καταπολέμηση της βίας και στο γεγονός ότι την φετινή περίοδο, τουλάχιστον στους πέντε εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Καλλιθέα, η παρουσία και οι συμπεριφορά των παραγόντων και των φιλάθλων των ομάδων είναι άψογη. Αυτό χάρη στις ενέργειες και προσπάθειες από τις διοργανώτριες αρχές, τους παράγοντες και τις ομάδες.

Βέβαια σε αυτό το φαινόμενο μεγάλο ρόλο παίζει και η διαιτησία, που με τις λάθος αποφάσεις τους μπορούν να προκαλέσουν και να εξαγριώσουν ακόμα και τους υγιείς φιλάθλους. Την Δευτέρα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Football League εκτός έδρας τον Φωστήρα στο Δημοτικό Γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπής» Ταύρου. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την Θύρα 2 του γηπέδου, η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 € και θα μπορούν να τα προμηθευτούν από συγκεκριμένο εκδοτήριο που θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα».

Σε ό, τι έχει να κάνει με την προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας (4/11) με τον Φωστήρα, οι «κυανόλευκοι» έκαναν σήμερα (1/11) χαλάρωμα και το Σάββατο (2/11) θα φανεί ποιοι από τους τραυματίες Χριστοφιλέα, Ατματσίδη, Πούλγκα και Καραλή, θα υπολογίζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ταύρου.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep