Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ματ με... 2-0 στον Πύργο

Άνετη η Καλλιθέα, επικράτησε 2-0 του Πανηλειακού και πανηγύρισε το πρώτο φετινό τρίποντο.

Από τις 24 Φεβρουαρίου και τη νίκη της με 5-0 απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής είχε να πανηγυρίσει τόσο άνετο τρίποντο η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα υποχρέωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) τον Πανηλειακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί της τη φετινή σεζόν.

Η Καλλιθέα έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, πήρε την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα της για αυτή τη σεζόν και ο Πανηλειακός δεν βρήκε τον τρόπο να αντισταθεί στην ανάπτυξη της και τις ευκαιρίες που έκανε. 

Οι γηπεδούχοι με καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλά μαρκαρίσματα στο κέντρο και θέληση να βγουν από τα πλάγια. Στο 20ο λεπτό προειδοποίησαν με το δοκάρι του Χαϊκάλη και στο  31ο λεπτό, ο Καραλής τελείωσε ωραία το άνοιγμα στα αριστερά του Φαγιέ, για να ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ.

Η πίεση του Πανηλειακού για την ισοφάριση δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα και στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα έφτασε στο 2-0 με πλασέ του Πίκολο μέσα από την περιοχή έπειτα από κόρνερ του Ατματσίδη. 

H EΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Φαγιέ, Εμβέλε, Πούλγκα (46' Κατσικογιάννης), Χαϊκάλης (73’ Γκαλάν), Ατματσίδης (83’ Τόρες), Καραλής.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος (13' Χαλούλος), Σαραμαντάς (82’ Φραγκής), Λίτσος, Κοτσώνης, Μαρτίνος (59' Σουλελές), Μίλιεβιτς, Νάστος, Πίγκλα, Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης.

Media

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep