Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από ΔΑΚ Ηφαίστου... Ελ Πάσο

Το πρόγραμμα της ΕΠΟ παρουσιάζει το ΔΑΚ Ηφαίστου ως έδρα του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση έχει παραχωρητήριο του Ελ Πάσο.

Η Καλλιθέα δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του «Ελ Πάσο» στην ΑΕΚ, όμως έπρεπε να δώσει τη συγκατάθεσή του και ο Δήμος για να διεξαχθεί εκεί το ματς με τον ΑΟ Περιστερίου. Ο προβληματισμός των «κυανόλευκων», πάντως, είχε να κάνει με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επιβάρυναν τον αγωνιστικό χώρο με δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες.

Η ΕΠΟ, πάντως, στο πρόγραμμα έχει έδρα του ματς ΑΟ Περιστερίου - ΑΕΚ το ΔΑΚ Ηφαίστου και ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή (06/10). Ωστόσο, η ενημέρωση από την ΕΠΟ αναφέρει ότι η νέα έδρα θα ανακοινωθεί μαζί με τους διαιτητές και αυτή θα είναι το γήπεδο της Καλλιθέας με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο (05/10).

Την Τετάρτη (02/10) οι «κυανόλευκοι» είχαν ρεπό και επιστρέφουν την Πέμπτη (03/10) στις προπονήσεις για να συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας (07/10) με την Παναχαϊκή. Απών θα είναι ο Ατματσίδης λόγω τιμωρίας.

Last modified onΤετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep