Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζέχα: «Σε καλό δρόμο»

Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε ότι η Καλλιθέα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που γύρισαν το παιχνίδι και μάλιστα θα μπορούσαν να το κερδίσουν. Χωρίς την αποβολή του Ατματζίδη ίσως να ήταν πιο εύκολο για μας. Είχαμε πρόβλημα στην ψυχολογία, γιατί και με τον ΟΦΗ στο κύπελλο αλλά και στο φιλικό με τον Απόλλωνα, παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα».

Ο τεχνικός της ομάδας του Ελ Πάσο με δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Φωκικό στην Άμφισσα υποστήριξε ότι έγινε ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος:

«Πιστεύω ότι γενικά το παιχνίδι σήμερα ήταν γεμάτο, είχε ένταση, είχε κάρτες, είχε τέσσερα γκολ. Πιστεύω ότι ο κόσμος που ήρθε σήμερα στο γήπεδο θα έφυγε πολύ ευχαριστημένος. Εμείς σαν Καλλιθέα, νομίζω ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Για είκοσι λεπτά είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι δυστυχώς μετά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και ο αντίπαλος έκανε 2-3 ευκαιρίες πριν το γκολ. 'Ετσι ήρθε το 1-0.

«Εύχομαι ο Φωκικός να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημά του πριν την έναρξη του αγώνα, για το πρόσωπό μου, ήταν πολύ σημαντικό για μένα»

Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε αρκετά καλά, αλλά τη στιγμή που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φάγαμε το δεύτερο γκολ που έκανε τα πράγματα για μας πάρα πολύ δύσκολα.

Εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που γύρισαν το παιχνίδι και μάλιστα θα μπορούσαν να το κερδίσουν. Χωρίς την αποβολή του Ατματζίδη ίσως να ήταν πιο εύκολο για μας. Είχαμε πρόβλημα στην ψυχολογία, γιατί και με τον ΟΦΗ στο κύπελλο αλλά και στο φιλικό με τον Απόλλωνα, παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

 

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε και για την υποδοχή που του έκαναν οι φίλοι του Φωκικού που δεν ξέχασαν το πέρασμα του από τον πάγκο της ομάδας την περσινή περίοδο. «Εύχομαι ο Φωκικός να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημά του πριν την έναρξη του αγώνα, για το πρόσωπό μου, ήταν πολύ σημαντικό για μένα»

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep