Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ζόρο «κάρφωσε» την Καλλιθέα!

Η αθηναϊκή ομάδα πάλεψε στα ίσια το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά δέχτηκε γκολ στην τελευταία φάση και έχασε με 1-0.

Σαν ίσο προς ίσο έπαιξε η Καλλιθέα τον ΟΦΗ στο Ελ Πάσο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου. Το συγκρότημα του Κριστόφ Βαζέχα κοίταξε στα μάτια τους Κρητικούς και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει εκείνο το προβάδισμα. Όπως για παράδειγμα τη στιγμή που ο Ζόρο πήγε να βάλει αυτογκόλ. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Το δοκάρι του Φραγκουλάκη δεν σώζει τα προσχήματα. Από την άλλη οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν σφιχτά, έκλεισαν τους διαδρόμους και προσπάθησαν να βγουν μπροστά όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία. Το γκολ του Ζόρο, στο 90'+4' λύτρωσε τον ΟΦΗ, με τους παίκτες της Καλλιθέας να μην μπορούν πιστέψουν ότι έχασαν με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι. Σαφώς και τα πράγματα στη ρεβάνς γίνονται πλέον ακόμα πιο δύσκολα για την αθηναϊκή ομάδα.

Καλλιθέα (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Φαγιέ (54' λ.τ Σταύρου), Κατσικογιάννης, Εμβέλε, Ατματσίδης, Πούλγκα (73' Καραλής), Γκαλάν (46' Χαϊκάλης).

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μονιάκης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Όγιος (50' Κουτσιανικούλης), Στάθης.

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep