Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ατματσίδης: «Φαβορί ο ΟΦΗ»

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης χαρακτήρισε φαβορί τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση της Καλλιθέας για το Κύπελλο την Πέμπτη (26/9).

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ελ Πάσο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ και τους στόχους της Καλλιθέας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ατματσίδη στην ιστοσελίδα prismasport.gr:

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: «Η Καλλιθέα όπως σε κάθε παιχνίδι θα παίξει για να κερδίσει, σεβόμενη απόλυτα την ομάδα του ΟΦΗ, την οποία έχει μελετήσει και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να την αντιμετωπίσει. Σαφώς ο τίτλος του φαβορί ανήκει στον ΟΦΗ, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα και ανήκει σε ανώτερη κατηγορία, αλλά όπως προείπα, παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».

Για το αν ενδιαφέρει την Καλλιθέα το Κύπελλο: «Ποια ομάδα δεν ενδιαφέρει ένας θεσμός απόλυτα προβαλλόμενος από τα ΜΜΕ, ένας θεσμός που δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου με ομάδες ανώτερης κατηγορίας και τέλος ένας θεσμός που είναι των εκπλήξεων. Η ομάδα το απέδειξε αυτό μέσω της περσινής της πορείας».

Για τους στόχους της ομάδας του Ελ Πάσο και τους δικούς του στόχους: «Οι στόχοι της Καλλιθέας είναι πρωτίστως να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο συνόλου, το οποίο θα μας φέρνει και τα αποτελέσματα που θα καθορίσουν το στόχο μας, ο οποίος είναι αν όλα πάνε καλά, η τετράδα. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται σε συνδυασμό με τη δική μου συμβολή».

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep