Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα μας βλέπει από ψηλά»

Οι παίκτες της Καλλιθέας απέστειλαν επιστολή για τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Σαλευρή.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας στην Κλεισούρα συνεχίζεται. Τη Δευτέρα (5/8) θα γίνει η κηδεία του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Νίκου Σαλευρή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (4/8), ωστόσο η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας θα συνεχίσει κανονικά να προπονείται στο χωριό της Καστοριάς. Μονάχα αντιπροσωπεία των παικτών θα κατέβει για να αποχαιρετήσει τον Νίκο Σαλευρή.
Με επιστολή τους οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον άδικο χαμό του προέδρου τους και εξηγούν γιατί δεν θα παραστούν άπαντες στην κηδεία: «Με αυτήν την επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αειμνήστου προέδρου μας κ. Νίκου Σαλευρή.
Θα θέλαμε πάρα πολύ να παραβρεθούμε δίπλα σας για το Ύστατο Χαίρε στον πρόεδρο μας, αλλά πιστεύουμε ότι η επιθυμία του θα ήταν να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με σκοπό να τον κάνουμε υπερήφανο. Είμαστε βέβαιοι ότι πάντα θα είναι δίπλα μας και θα μας παρακολουθεί από ψηλά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Αείμνηστε και παντοτινέ Πρόεδρε μας».

Last modified onΚυριακή, 04 Αύγουστος 2013 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep