Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο Αράγια… πέταξε

Ο Σίλβα Αράγια αναχώρησε για τη Χιλή πριν την ώρα του.

Ένα μπέρδεμα με τα εισιτήρια της επιστροφής δημιούργησε θέμα με τον Σίλβα Αράγια στην Καλλιθέα. Εδώ και αρκετό καιρό ο Χιλιανός χαφ των «κυανόλευκων» είχε κλείσει εισιτήρια για τις 24 Μαΐου, όμως το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν δύο ημέρες μετά. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους ανθρώπους της αθηναϊκής ομάδας, καθυστέρησε να αλλάξει την ημερομηνία επιστροφής, με αποτέλεσμα να μην σταθεί εφικτό αυτό. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε. Πήρε άδεια από τη… σημαία και γύρισε στην πατρίδα του!

Η διοίκηση της Καλλιθέας, λοιπόν, δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την υπόθεση να περάσει έτσι και ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει μέχρι τη FIFA. Αναλυτικά ανέφερε:

«Μια εντελώς ξαφνική και δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες την ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής Silva Araya αναχώρησε για την πατρίδα του την Χιλή, χωρίς να ζητήσει σχετική άδεια από την διοίκηση της ομάδας. Η Καλλιθέα αισθάνεται έντονη δυσαρέσκεια για αυτή την στάση και συμπεριφορά του, μάλιστα από έναν ποδοσφαιριστή που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας τον στήριξε και τον βοήθησε με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό, η Καλλιθέα θα κινηθεί και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή και από τις Ελληνικές Αρμόδιες Αρχές και από την FIFA.

Η αποστολή για τη Λάρισα

Το πρωί του Σαββάτου (25/05) αναχώρησε για τη Λάρισα η αποστολή της Καλλιθέας. Στόχος, φυσικά, να κλείσει θετικά τη φετινή σεζόν, με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή να υπολογίζει εκ νέου στους Ρουσάκη, Πίκολο, Φαγιέ. Αντίθετα, τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο Κατσικογιάννης, ενώ εκτός πλάνων έμειναν ακόμα οι Μουσταφίδης, Ματσούκας και ο... φευγάτος Αράγια.

Η αποστολή: Κατσούλης, Αφουξενίδης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Χατζόπουλος, Θεολόγου, Βιγιαρέχο, Φαγιέ, Ρουσάκης, Σεμπέκος, Πίκολο, Ατματσίδης, Τρεκαρίτσι, Φουτσίνι, Ντακόλ, Μαρουκάκης, Δρόσος, Χαροντάκης.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep