Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε μπράβους, ούτε πρεζόνια»

Σκληρή επίθεση της ΠΑΕ Καλλιθέα προς την ΠΑΕ Καλλονή. Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων.

Στα... μαχαίρια Καλλιθέα και Καλλονή. Στις δύο ανακοινώσεις της αθηναϊκής ομάδας απάντησαν με δική τους οι Καλλονιάτες, ωστόσο η Καλλιθέα ξαναβγήκε μπροστά και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στους νησιώτες. «Η Καλλιθέα δεν χρησιμοποίησε ούτε μπράβους ούτε αλήτες και πρεζόνια για να τρομοκρατήσει τους αντιπάλους της» ανέφερε μεταξύ άλλων και χαρακτήρισε νεόκοπους τους παράγοντες της Καλλονής.

Αναλυτικά: «Η υπό μορφή παραληρήματος ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ δεν θα ήταν άξια απάντησης αν ο συντάκτης της δεν είχε περιλάβει ως πρώτο υστερόγραφο, την υποτιθέμενη ερώτηση «χάσατε μήπως τίποτε άλλο πέραν από τους τρεις βαθμούς της νίκης ;»
Η απάντησή μας λοιπόν στους θρασείς υπαινιγμούς των νεόκοπων παραγόντων της ΚΑΛΛΟΝΗΣ που υποδύονται το ρόλο του τιμητή είναι η γνωστή. Είναι προφανές ότι κρίνουν «εξ ιδίων τ’ αλλότρια» Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ το έχει αποδείξει σε όλη τη διαδρομή της, δεν χρησιμοποίησε ούτε μπράβους ούτε αλήτες και πρεζόνια για να τρομοκρατήσει τους αντιπάλους της. Έδινε και δίνει τους αγώνες της μόνο στα γήπεδα.
Και δύο απορίες. Οι δεκάδες αλήτες που με την ανοχή της Αστυνομίας περιφέρονταν στο χώρο των αποδυτηρίων και επιτέθηκαν και προπηλάκισαν δύο φορές τους ποδοσφαιριστές μας και τους συνοδούς της αποστολής μας, εντάσσονται άραγε στην έννοια της φιλοξενίας; Με αυτές τις μεθόδους νομίζει η ΚΑΛΛΟΝΗ ότι θα πετύχει την άνοδό της; Αυτά τα ολίγα για εκείνους που με τις ενέργειές τους εξευτελίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και με τις ανακοινώσεις τους διαστρέφουν βάναυσα την αλήθεια και ασελγούν στην ελληνική γλώσσα».

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2013 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep