Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οργανωμένοι αλήτες»

Νέα ανακοίνωση της Καλλιθέας κατά της Καλλονής. Πυρά κατά Αστυνομίας και διαιτησίας.

Συνέχεια στις καταγγελίες του Σαββάτου (11/5) κατά της Καλλονής έδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα με νέα ανακοίνωση. Αναφέρεται σε οργανωμένους αλήτες, σε τρομοκρατημένους διαιτητές και επισημαίνει ότι η ίδια θα είναι κάνει ό,τι μπορεί για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά: «Σε συνέχεια της χθεσινής της ανακοίνωσης η Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, η οποία με την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας, μας ενημέρωσε για την «φιλοξενία» που θα επακολουθήσει και ζήτησε να μην είμαστε προκλητικοί σε ό,τι και αν δεχτούμε. Το μόνο που έλειπε παντελώς από τον χθεσινό αγώνα ήταν τα μέτρα τάξης και προστασίας που είχε την υποχρέωση και καθήκον να επιβάλλει η αστυνομική αρχή της περιοχής.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την διοίκηση της Καλλονής, την τεχνική ηγεσία, ένα μέρος των ποδοσφαιριστών και όλους τους οργανωμένους αλήτες που περιφερόντουσαν μέσα στο γήπεδο και τον χώρο των αποδυτηρίων, και τους ευχόμαστε να τύχουν της ίδιας φιλοξενίας, όπου και αν αγωνίζονται. Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι κύκλος, να είναι σίγουροι ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και την περσινή και την φετινή συμπεριφορά τους.
Επίσης είναι κρίμα για κάποιους ανθρώπους που έχουν φορέσει την φανέλα της Καλλιθέας και που πήραν την ευκαιρία από την ομάδα μας να μπουν στον επαγγελματικό χώρο, να το ξεχνούν τόσο εύκολα. Όπως και να έχει η Καλλιθέα θα είναι μπροστάρης για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και είμαστε σίγουροι ότι το ποδόσφαιρο θα αποβάλλει όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν και το γυρίζουν 100 χρόνια πίσω.
Και κλείνουμε με αυτό το τεράστιο θέμα που λέγεται διαιτησία, που κατά καιρούς δείχνει πόσο ασόβαροι είναι οι άνθρωποι που την διοικούν και τοποθετούν άπειρους και νέους διαιτητές σε καθοριστικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα μέσα από την τρομοκρατία να αλλοιώνουν αποτελέσματα. Το ζήσαμε και στο Αγρίνιο και χτες στην Μυτιλήνη από τον ίδιο διαιτητή να αφήνει την ομάδα μας με λιγότερους ποδοσφαιριστές και φοβισμένος να παίζει 100% έδρα.
Η ομάδα μας νοιώθει την υποχρέωση και έχει χρέος να καταγγείλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς τα όσα συνέβησαν εχτές. Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού, κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Ο., κύριε Πρόεδρε της Football League – League 2, κύριοι επικεφαλής της Αστυνομίας, κύριε Πρόεδρε της Κ.Ε.Δ. πρέπει να λάβετε μέτρα και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσουν επιτέλους όλα αυτά τα φαινόμενα που τραυματίζουν το ποδόσφαιρο».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep