Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Έξαλλος ο Σαλευρής

O πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής ήταν έξαλλος με τους οπαδούς του Ηρακλή και κυρίως του υπεύθυνους της ομάδας του Γηραιού. O πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής ήταν έξαλλος με τους οπαδούς του Ηρακλή και κυρίως του υπεύθυνους της ομάδας του Γηραιού.

Δικαιολογημένη έκρηξη του προέδρου της Καλλιθέας μετά το τέλος της αναμέτρησης προς την διοίκηση και τους οπαδούς του Ηρακλή.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης έξω από το χώρο τον αποδυτηρίων ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής ήταν έξαλλος με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή και τους οπαδούς της ομάδας. Η καλή διάθεση που έδειξε για να λυθεί το πρόβλημα με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων που είχαν ταξιδέψει χωρίς εισιτήρια στην Αθήνα δεν τους αρκούσε και παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της ομάδας του Γηραιού ακούστηκαν πολλά συνθήματα εις βάρος του και κυρίως της οικογένειας του.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν είχαν ζητήσει εισιτήρια, ούτε είχαν προειδοποιήσει για το ταξίδι τους στην Αθήνα. Σημειώνεται, πάντως, ότι η Καλλιθέα είχε ενημερώσει πως θα παραχωρήσει στους φίλους του «Γηραιού» τη Θύρα 2. Σε συνεργασία με τις δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου και τις διαβεβαιώσεις των σεκιούριτι του Ηρακλή που είχαν ταξιδέψει μαζί, δόθηκε η άδεια να μπουν στο γήπεδο και το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε με την είσοδο τους ήταν κατά του προέδρου της Καλλιθέας και της οικογένειας του.

Η έκρηξη του ήταν δικαιολογημένη, αφού δέχθηκε να μπουν και φυσικά έθιξε για ακόμη μια φορά το θέμα των χρεών της ομάδας του Γηραιού και τη δημιουργία της νέας εποχής που ζει η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 01:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep