Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα για όλα με Επανομή

Δεν έφτανε στην Καλλιθέα η ήττα από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ήρθαν και οι τραυματισμοί των παικτών της να εντείνουν τον προβληματισμό για τη συνέχεια.

Ακόμα «βράζουν» στην Καλλιθέα με τη διαιτησία του Μπαλατσούκα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Κατηγορούν τον Ηπειρώτη διαιτητή ότι έχασε τον έλεγχο του αγώνα, ότι επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των Σερραίων και το οποίο είχε ως συνέπεια να χτυπήσουν τρεις πάικτες της. Η αθηναϊκή ομάδα, λοιπόν, έμεινε για έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς να έχει σκοράρει.

Πλέον η αναμέτρηση που ακολουθεί, αυτή με την Επανομή στο «Ελ Πάσο», είναι πολύ σημαντική και άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία. Εκείνο που προβληματίζει τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και τους συνεργάτες του είναι οι τραυματισμοί των Μιχελή (ράμματα στο φρύδι), Χριστοφιλέα (κάταγμα στο ζυγωματικό) και Μουσταφίδη (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς). Οι δύο πρώτοι θα χάσουν το ματς με την Αναγέννηση, ενώ ο τρίτος θα φανεί τις επόμενες μέρες αν προλάβει να δώσει το παρών.

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep