Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα με 4-1 η Καλλιθέα

Η αθηναϊκή ομάδα έχασε από τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι στο Ρέντη.

Κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός. Στο 19' οι Πειριώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Φέισα έδωσε στον μασάντο, αυτός έπαιξε το 1-2 με τον Πάντελιτς και με σουτ νίκησε τον Κατσούλη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πίνο έδωσε στον Φετφατζίδη, αυτός κοντρόλαρε, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η Καλλιθέα απείλησε στο 40' με τον Ντακόλ. Ο Βραζιάνος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Κάρολ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Το 3-0 για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 44'. Ο Πάντελιτς σούταρε σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας.

 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα να μειώνει σε 3-1 στο 83'. Ο Σιμόν βγήκε στην κόντρα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 85' ο Βλαχοδήμος είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Στο 89' ο ίδιος παίκτης συνδυάστηκε με τον Φουστέρ, ο οποίος έδωσε στον Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός βρήκε τον Μήτρογλου και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Κορυφαίος για την Καλλιθέα ήταν ο Ατματσίδης.

 

Ολυμπιακός: Κάρολ, Χολέβας, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Πίνο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Μανωλάς, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μήτρογλου.

 

Καλλιθέα: Κατσούλης, Φραγκής, Μουσταφίδης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματσίδης, Ματσούκας, Ντακόλ, Μαρουκάκης. Αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Αρβανίτης, Χαροντάκης, Αμπλάι, Καλτσάς, Κολοφώτης, Σιμόν, Θεολόγου, Δημητρίου, Λιόσης, Σεμπέκος, Αφουξενίδης.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2012 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep