Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγωνία για Σταύρου

Ο 23χρονος μέσος εξακολουθεί να απέχει από τις προπονήσεις της Καλλιθέας.

Ούτε την Παρασκευή (14/12) προπονήθηκε ο Ηλίας Σταύρου, εξαιτίας της διάτασης στο γόνατο που έχει υποστεί. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλλιθέας, θα απέχει δύο ημέρες ακόμα από τις προπονήσεις και ως εκ τούτου είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Δευτέρας (17/12) με την Καλλιθέα. Ο τερματοφύλακας Θανάσης Μιχελής είναι καλύτερα στην υγεία του και σύμφωνα με την ΠΑΕ «δεν έχει τίποτα το σοβαρό». Μάλιστα οι άνθρωποι της Καλλιθέας λένε ότι ο Μάρσιο Πίκολο θα είναι από Δευτέρα (17/12) έτοιμος. Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι ο Ρουσάκης, καθώς έχει σε εγχείρηση στο χέρι.

Η ΠΑΕ ανέφερε ακόμα, με δελτίο Τύπου: «Στον απόηχο της μεγάλης νίκης που πέτυχε η ομάδα μας με τον Άρη, η Καλλιθέα γρήγορα επέστρεψε στην καθημερινότητα, καθώς έτσι το επιβάλλουν οι στιγμές, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα από τις προνομιούχες θέσεις ανόδου και πρέπει άμεσα η θαυμάσια εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη να επαναληφθεί και στους αγώνες του πρωταθλήματος. Την Δευτέρα στις 19:00 η ομάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Απόλλων Σμύρνης και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, καθώς διαθέτουμε ποδοσφαιριστές αξιόλογους και έμπειρους για τέτοιους δύσκολους αγώνες.
Θα πρέπει να τονίσουμε, αναφορικά με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, ότι μικρή μερίδα φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν ξένοι προς την ομάδα μας και εμφανίστηκαν μόνο για να αποδοκιμάσουν την ομάδα του Άρη, γεγονός το οποίο καταγγείλαμε στη συνέντευξη τύπου. Ζητούμε συγγνώμη από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Άρη για αυτούς τους φιλάθλους».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2012 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep