Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε έξω απ’ τη Νέα Φιλαδέλφεια»

Η...ιδιαίτερη άποψη του Νίκου Παντέλη για ορισμένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μία ημέρα μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον Άρη ο τεχνικός της Καλλιθέας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 και αναφέρθηκε τόσο στο ματς της Τετάρτης (12/12), όσο και στην πορεία στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι ατάκες του για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Παντέλης στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Αρκούδα, Κουτρουμπή, Παυλή και όταν του ζητήθηκε η άποψη για την πορεία της Ένωσης ήταν απολαυστικός και δήλωσε:
«Θεωρώ όχι μόνο γι' αυτά τα παιδιά με τα οποία δούλεψα, αλλά για όλους τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ πως δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή τη ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησαν με τη μεταγραφή τους στην ΑΕΚ. Και εμένα ως θεατής και όχι ως προπονητής, ορισμένοι μου δίνουν την εντύπωση πως δεν έχουν καταλάβει σε ποιον σύλλογο ανήκουν.

Αν η ΑΕΚ δεν ήταν σ' αυτή την κατάσταση που βρίσκεται επί της παρούσης στα οικονομικά της, ορισμένοι ίσως να μην πέρναγαν ούτε έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως τώρα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καριέρα. Επειδή, όπως ξέρετε ο χώρος μας είναι μικρός, μαθαίνω και ακούω γενικά πως κάποιοι επαφίενται ότι είναι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αν συνεχίσουν έτσι, μπορεί να βρεθούν εκτός Α' Εθνικής χωρίς να το καταλάβουν. Βέβαια, είχα και εγώ πέρυσι κάποια προβλήματα με Facebook και τέτοια. Ξέρετε οι ποδοσφαιριστές κάθονται με ένα κινητό και έναν υπολογιστή με τις ώρες, μέχρι τις 4 το πρωί, παλιά εμείς πηγαίναμε μπουζούκια».

Για το ματς με τον Άρη είπε:

«Θεωρώ ότι φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Άρης. Αν το σκορ έμενε στο 3-0 και δεν γινόταν 3-1, μπορούσαμε, μάλιστα, να βάλουμε και άλλα γκολ, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ο Άρης θα είναι διαφορετικός στο «Χαριλάου». Δεν θα πάμε χαμένοι από χέρι ή με ηττοπάθεια, θα το παλέψουμε, υπάρχει και ο παράγοντας άγχος ή πίεση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άρη».

Για το αν ο Άρης υποτίμησε την Καλλιθέα:

«Όχι, αν είσαι επαγγελματίας, δεν υποτιμάς κανένας. Απλά, οι παίκτες της υποδεέστερης ομάδας δεν έχουν άγχος. Θεωρώ ότι τέτοια ματς τους δίνουν κίνητρο. Οι παίκτες της υποδεέστερης ομάδας μόνο να κερδίσουν και όχι να χάσουν έχουν απ' αυτά τα ματς και αυτό ήταν σημαντικό πλεονέκτημα για μας. Το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα μου ήταν ότι οι παίκτες με τη χθεσινή εμφάνιση τους κατάλαβαν τις δυνατότητες τους, τους έκανε καλό στη ψυχολογία, διότι δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Βέβαια, είναι καινούρια ομάδα. Είναι ακόμα στο ψάξιμο».

Για την Καλλιθέα σημείωσε:

«Η ομάδα διακρίνεται για την οικονομική συνέπεια, διότι έχει παράγοντες που είναι χρόνια κοντά στην ομάδα, μία ομάδα με κατάλληλα εχέγγυα να μπορεί να δουλέψει».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι το πιο παράξενο πρωτάθλημα τα τελευταία 20 χρόνια. Τα πρώτα πέντε ματς τα έδωσαν οι ομάδες σε διάστημα 20 μέρες, ούτε στον Άγιο Κοσμά δεν γίνονται αυτά που παίζουν οι ομάδες με στοίχημα μπύρες».

Για τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία που έχει η Καλλιθέα στο αγωνιστικό της στυλ:

«Εμείς από πέρυσι και φέτος συνεχίζουμε να δίνουμε βάση στην επίθεση και στις επιθετικές ενέργειες. Έχουμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, όμως προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο να καταστρέψουμε, αλλά για να δημιουργήσουμε».

Για την υπόθεση των «στημένων» στην οποία ενεπλάκη:

«Αυτή η ιστορία μου έκανε 100 κακά, τα καλά είναι πως πλέον δεν ακούω κάποια πράγματα από την εξέδρα. Έχω δει τα χειρότερα, με απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο και αυτό που πιστεύω πάντα υπάρχει θεός. Με έχει κάνει πιο δυνατό ψυχολογικά, κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου. Στις δυσκολίες κάνω ταμείο».

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2012 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep