Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χόρεψε...σάμπα τον Άρη η Καλλιθέα!

Μία κλάση πάνω από τον Άρη η Καλλιθέα, πήρε προβάδισμα πρόκρισης (3-1) στους «16» του Κυπέλλου.

Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (12/12) στο Ελ Πάσο το πιθανότερο είναι να κατάλαβαν ότι ο Άρης ήταν η ομάδα της Football League... Αυτό τουλάχιστον κατάφερε η Καλλιθέα με την απόδοσή της. Οι «κυανόλευκοι» χόρεψαν...σάμπα τους Θεσσαλονικείς και με δύο γκολ του Ντακόλ και ένα του Ντα Σίλβα πήραν το προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου! 

Η αθηναϊκή ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες των «κίτρινων» και στο 19' ο Ντακόλ άνοιξε το σκορ με σουτ. Στο 58' ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά «κρέμασε» τον Διούδη και στο 77' συνεργάστηκε με τον συμπατριώτη του Ντα Σίλβα και ο δεύτερος με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80' με τον Γιαννιώτα.

Σημειώνεται ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΠΑΟΚ, Ακαδημίας Πλαταμώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής (71' Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου (60' Κατσικογιάννης), Φραγκής, Ροντρίγκες, Φαρινόλα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουστακίδης, Ντακόλ (83' Μαρουκάκης).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60' Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69' Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60' Τριανταφυλλάκος).

Last modified onΤετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep