Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μήνυμα συσπείρωσης

Ο Νίκος Σαλευρής έστειλε μήνυμα στην Καλλιθέα ενόψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Την Πέμπτη (15/11) ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας με την παρουσία του στα αποδυτήρια φρόντισε να «τρίξει τα δόντια» σε όσους παρουσιάζονται αδιάφοροι. Η αλήθεια είναι ότι η ΠΑΕ περιμένει πολλά περισσότερα από ποδοσφαιριστές που θεωρητικά έπρεπε να δείχνουν το δρόμο και ο Σαλευρής σημείωσε ότι δεν θα ανεχτεί άλλα κρούσματα αδιαφορίας. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» δεν θα παραταχθούν με αλλαγές στον αγώνα με τον Θρασύβουλο την Κυριακή (18/11), καθώς ορισμένοι βασικοί ίσως μείνουν στον πάγκο.

Παρόλα αυτά ο Σαλευρής στο δείπνο της Παρασκευής (16/11) έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς με την ομάδα της Φυλής.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό Νίκο Παντέλη να παίρνει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. Αυτή αποτελείται από τους: Αρβανίτη, Ατματζίδη, Ντακόλ, Καλτσά, Κατσικογιάννη, Κατσούλη, Μαρουκάκη, Ματσούκα, Μιχελή, Μουσταφίδη, Πλάτανο, Ντα Σίλβα, Ρουσάκη, Σταύρου, Φαρινόλα, Πίκολο, Φουντουκίδη Χριστοφιλέα, Φραγκή.
Δόξα δράμας:

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep