Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «παράδοξο» της Καλλιθέας

Η αθηναϊκή ομάδα έχει νικήσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και έχει ηττηθεί από την ουραγό.

Επικράτησε δηλαδή στο «Ελ Πάσο» της Αναγέννηης Γιαννιτσών (3-2), ενώ είχε γνωρίσει την ήττα στο «Νίκος Σαράφης» από την Αναγέννηση Επανομής (2-1). Την εξέλιξη αυτή η ΠΑΕ Καλλιθέα χαρακτήρισε γεγονός «παράδοξο»: Στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως ήλπιζε, που θα ήταν έστω και η ισοπαλία, παρουσιάζοντας το «παράδοξο» σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να έχει κερδίσει τον πρώτο στην βαθμολογία και να έχει ηττηθεί από τον τελευταίο.

Η ομάδα του Νίκου παντέλη επιδιώξει να ξεχάσει την ήττα από τον Γάζωρο και να προσηλωθεί σε ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την Παναχαϊκή. Οι Φαρινόλα και Μουσταφίδης είχαν επιπόλαιους μικροτραυματισμούς τους οποίους ξεπέρασαν και ήδη προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Φαρινόλα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού του στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Μάλιστα η Καλλιθέα ενημέρωσε ενόψει της συνάντησης με τους Αχαιούς το εξής: «Η Καλλιθέα φιλοξενεί πάντα τους αντιπάλους της διαθέτοντας ανεξάρτητη εξέδρα για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Έτσι και την Κυριακή οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που θέλουν να έρθουν στον αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν από τη Θύρα 2. Επίσης όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα από τα γραφεία της ομάδας μας (Σοφοκλέους 64 & Χαροκόπου)».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep