Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «κλειδί» της Καλλιθέας

Στην Καλλιθέα θεωρούν ότι αν κρατήσουν στο μηδέν τον Εθνικό Γαζώρου μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τις Σέρρες.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η αθηναϊκή ομάδα κράτησε το μηδέν παθητικό στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1-0). Όσο για τα ματς πρωταθλήματος; Και σε έξι οι «κυανόλευκοι» έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται, γι' αυτό και ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης ρίχνει το βάρος στην αμυντική λειτουργία.

Ο Παντέλης θεωρεί ότι αν η ομάδα του προσέξει στα μετόπισθεν, τότε μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες, καθώς σε όλα τα φετινά έχει βρει δίχτυα και με την επιστροφή του Ματθαίου Μαρουκάκη θα υπάρχει μία επιπλέον λύση στη γραμμή κρούσης.

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Κάσσος, Χαροντάκης, Μουσταφίδης. Στην αποστολή που βρίσκεται από την Παρασκευή (02/11) στις Σέρρες έχουν συμπεριληφθεί οι: Αρβανίτης, Ατματζίδης, Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Καλτσάς, Κατσικογιάννης, Κατσούλης, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Μιχελής, Πλάτανος, Ρουσάκης, Σταύρου, Φαρινόλα, Πίκολο, Φουντουκίδης, Φραγκής και Χριστοφιλέας.

Last modified onΣάββατο, 03 Νοέμβριος 2012 11:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep