Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Παναιτωλικό. Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Παντέλης δεν συμφώνησε με τον Νίκο Καραγεωργίου για την απόλυτη υπεροχή του Παναιτωλικού, αλλά και ούτε για τις φάσεις με το οφσάιντ του Φαρινόλα και την αποβολή στο πέναλτι του Τακίδη.

«Η μπάλα έφευγε από πίσω, από τους στόπερ και με μπαλιές πενηντάρες, σαραντάρες έφτανε στην περιοχή μας. Συμφωνώ με τον συνάδελφο πως είναι ένας τρόπος ανάπτυξης και αυτός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε πρόβλημα, όλοι οι αμυντικοί είχαν μια δυσκολία να πάρουν τις μπάλες στον αέρα από τον Κουτσοσπύρο».

Ο προπονητής της Καλλιθέας υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη αν είχε τελειώσει τη φάση ο Πάολο Φαρινόλα.

«Θα συμφωνήσω με τον κύριο Καραγεωργίου μόνο στο ότι ήταν ένα κλασικό, δυνατό, παιχνίδι Β’ Εθνικής. Θα διαφωνήσω σε πολλά από τα άλλα που είπε. Θεωρώ πως η διαφορά της Καλλιθέας με τον Παναιτωλικό ήταν πως ο αντίπαλος μας ήταν πολύ πιο δυνατός στον αέρα. Συμφωνώ με τον συνάδελφο πως είναι ένας τρόπος ανάπτυξης και αυτός. Η μπάλα έφευγε από πίσω, από τους στόπερ και με μπαλιές πενηντάρες, σαραντάρες έφτανε στην περιοχή μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε πρόβλημα, όλοι οι αμυντικοί είχαν μια δυσκολία να πάρουν τις μπάλες στον αέρα από τον Κουτσοσπύρο. Πήρε πάνω από το 80% από τις μπαλιές που του έγιναν και έπαγε την μπάλα δεξιά και αριστερά.

«Είναι από τις λίγες φορές που σχολιάζω τον διαιτητή, θεωρώ πως ήταν πέναλτι και αποβολή το πρώτο που δόθηκε, ενώ έχουν αλλάξει και οι κανονισμοί και δόθηκε ένα οφσάιντ ενώ η μπάλα ήρθε από αντίπαλο. Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε, διότι έχουμε τραυματίες και τιμωρημένους σε θέσεις κλειδιά»

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως με τον Χριστοφιλέα και τα άλλα παιδιά που μπήκαν βελτιωθήκαμε σε αυτό τον τομέα, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Φαινόταν πως ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, αλλά θεωρώ πως μας αδίκησε το γεγονός πως ορισμένα πλεονεκτήματα που είχαμε στο κομμάτι της κατοχής δεν λειτούργησαν διότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το παιχνίδι με τη φάση του Φαρινόλα, η οποία φαινόταν οφσάιντ, αλλά δεν ήταν.

Είναι από τις λίγες φορές που σχολιάζω τον διαιτητή, θεωρώ πως ήταν πέναλτι και αποβολή το πρώτο που δόθηκε, ενώ έχουν αλλάξει και οι κανονισμοί και δόθηκε ένα οφσάιντ ενώ η μπάλα ήρθε από αντίπαλο. Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε, διότι έχουμε τραυματίες και τιμωρημένους σε θέσεις κλειδιά».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep