Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανόητη αποβολή Μαρουκάκη»

Η αθηναϊκή ομάδα συνέχισε το πρωί της Πέμπτης (18/10) την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Από το οποίο απών θα είναι ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς του Πανθεσσαλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1). Για την εξέλιξη αυτή η ΠΑΕ Καλλιθέα ανέφερε: «Δεχτήκαμε γκολ από λάθος της αμυντικής μας γραμμής, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα έδειξε το καλό της πρόσωπο έχοντας την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας συνεχώς τον αντίπαλο, περιορίζοντας τον στην περιοχή του και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ μέχρι και την ισοφάριση. Γενικά η παρουσία της ομάδας μας ήταν θετική και επισκιάστηκε μόνο από την ανόητη αποβολή του Μαρουκάκη, με δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό, με αποτέλεσμα τα τελευταία κρίσιμα λεπτά να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο».

 

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν παράπονα από την αστυνομία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς επισημαίνουν: «Στον απόηχο της ισοπαλίας της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα πρέπει να τονίσουμε τα παρακάτω. Πράγματι ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε ρυθμό, λόγω των τριών διακοπών του αγώνα συνολικής διάρκειας 27 λεπτών (4, 5 και 18 λεπτά), επηρεάζοντας περισσότερο την ομάδα μας. Βέβαια άξιο απορίας είναι η παθητική στάση της αστυνομίας, που δεν ενήργησε και δεν κατέβασε το πανό που είχε αναρτηθεί και ήταν ο λόγος των διακοπών του αγώνα».

 

Κατά τα άλλα η Καλλιθέα προπονήθηκε την Πέμπτη (18/10) στο γήπεδο της Γλυφάδας, αντί του Δημοτικού Σταδίου που ήταν προγραμματισμένη, λόγω της γενικής απεργίας. Το πρόγραμμα την Παρασκευή (19/10) περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Αντιπροσωπεία των παικτών, μάλιστα, επισκέφτηκε την Πέμπτη τα σχολεία της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Last modified onΠέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep